Cristian Resmeriță deschide lista PSD Hunedoara pentru Senat, în alegerile parlamentare din acest an

Cristian Resmeriță deschide lista PSD Hunedoara pentru Senat, în alegerile parlamentare din acest an

Organizația județeană PSD Hunedoara a stabilit componența nominală a listelor cu care echipa social-democraților hunedoreni vor participa în alegerile parlamentare din noiembrie 2024.

Așa cum era de așteptat, Valea Jiului îl are ca principal reprezentant pe listele parlamentare ale PSD în județul Hunedoara pe actualul senator Cristian Resmeriță, care va deschide lista pentru alegerea viitorilor senatori de Hunedoara din partea social-democraților.

Pentru Camera Deputaților, lista PSD Hunedoara este deschisă de actualul deputat Natalia Elena Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Validarea celor doi lideri social-democrați în fruntea listelor pentru alegerea viitorilor parlamentari din județul Hunedoara a fost decisă cu unanimitate de voturi în ședința Organizației județene PSD Hunedoara.

Doresc să le mulțumesc colegilor din PSD Hunedoara pentru acest vot de încredere și pentru susținere. Cred că acum este important este să trecem la acțiune, să facem o campanie electorală bună, curată, să nu ne amestecăm în mocirla creată de alte partide, ci să le prezentăm alegătorilor argumentele solide ale activității noastre politice, pentru a le câștiga votul. În ceea ce mă privește, în această campanie electorală voi discuta doar despre proiectele pe care le am împreună cu echipa PSD Hunedoara pentru județul nostru”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, candidat pentru Senat de pe poziția 1 pe listele PSD Hunedoara.

Acesta consideră, în aceeași măsură, că PSD are o listă completă cu candidați valoroși, atât la Senat cât și la Camera Deputaților, tot așa cum are cel mai bun candidat pe care-l pot avea românii, în următorii 5 ani, la Palatul Cotroceni. „Pe acestă cale îi rog pe toți cei care apreciază munca depusă de noi, să susțină atât candidații noștri în alegerile parlamentare, dar și candidatul PSD la alegerile prezidențiale, domnul Marcel CIOLACU. Am încredere că este cea mai bună soluție pentru poziția de președinte al României!”, a precizat Cristian Resmeriță, președinte executiv al Organziației județene PSD Hunedoara.