Beniamin Coțan: „Munca pentru un loc în Parlamentul României a început în echipa PSD Hunedoara!”

Beniamin Coțan: „Munca pentru un loc în Parlamentul României a început în echipa PSD Hunedoara!”

Așa cum am mai spus, motivul principal care m-a determinat să mă implic în politică este că nu mai doresc să aștept ca alții să facă ceea ce trebuie pentru mine și pentru comunitatea din care fac parte. Vreau să pun umărul ca schimbarea în bine să continue, aici în Valea Jiului și județul Hunedoara.

Iubesc această zonă, în care m-am născut, la fel cum îmi iubesc țara, România. De aceea am și decis să mă întorc în țară, după o perioadă în care am muncit în Germania.

Știu că această zonă frumoasă a Văii Jiului, la fel ca întregul nostru județ, poate înflori din nou! Dar pentru asta, cu toții trebuie să ne implicăm pentru a produce schimbările necesare. Proiectele aduse în discuție anterior și care sunt de interes pentru comunitate pot fi realizate doar prin implicarea noastră, a locuitorilor din Valea Jiului, dar și a celor din județul Hunedoara.

Am înțeles că toate aceste obiective sunt foarte ambițioase și că necesită multă muncă și implicare pentru a fi realizate, dar și mobilizarea unor forțe politice și administrative capabile. De muncă nu mă tem și sunt pregătit să mă implic cu toată energia și avântul, care probabil îmi sunt caracteristice și vârstei.

Totuși, sunt conștient că nu voi putea realiza toate acestea decât cu ajutorul unei echipe puternice.

Tocmai de aceea, am hotărât să mă implic alături de echipa PSD și am acceptat să fiu inclus pe lista candidaților acestui partid pentru Camera Deputaților. Am avut câteva întâlniri cu oameni din această echipă politică, în care am întâlnit nu doar oameni politici valoroși, ci mai ales oameni profesioniști în ceea ce au făcut și fac. În mod special, mă gândesc aici la domnul Laurențiu Nistor – Președintele Consiliului Județean – care rezonează cu ideile și obiectivele mele și care m-a asigurat de suportul și implicarea sa în realizarea acestora.

Propunerea pe care am primit-o, de a mă alătura acestei echipe, mă onorează, dar mă și obligă la implicare și multă muncă, pentru a demonstra că ceea ce doresc să fac nu este doar o ambiție trecătoare a unui tânăr, ci o dorință sinceră de a contribui la bunăstarea comunității din care fac parte și pentru ca România să ajungă mai repede acolo unde ne dorim cu toții.

Voi demonstra asta tuturor celor care îndrăznesc să-și pună speranțele în mine! Așa să mă ajute Dumnezeu!

Beniamin COȚAN

Candidat PSD pentru Camera Deputaților