Președintele PSD, Marcel Ciolacu vine la Lupeni pentru a-l susține pe Lucian Resmeriță

Home Politică Președintele PSD, Marcel Ciolacu vine la Lupeni pentru a-l susține pe Lucian Resmeriță
Președintele PSD, Marcel Ciolacu vine la Lupeni pentru a-l susține pe Lucian Resmeriță

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu va fi prezent la sediul PSD Lupeni vineri, 18 septembrie 2020, de la ora 10,30 la invitația liderului social-democraților din Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță.

Marcel Ciolacu va avea o serie de discuții cu candidați, membri și simpatizanți ai PSD din această localitate, dar și cetățenii din municipiul Lupeni. Liderul PSD a ținut să fie prezent în această campanie electorală alături de una dintre cele mai puternice organizații PSD din România, cea de la Lupeni, pentru a-l susține pe cel mai tânăr primar de municipiu din România, Lucian Resmeriță, în drumul acestuia spre un nou mandat la conducerea administrației locale din municipiul Lupeni.

”Mă bucură foarte mult faptul că domnul Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat a ales să fie prezent la Lupeni, așa cum mă bucură și faptul că, după cum ne-a anunțat, acesta va veni însoțit de foarte mulţi membri ai conducerii partidului nostru. Într-un fel, eu cred că preşedintele Marcel Ciolacu poate fi considerat de-al nostru, de-al Văii Jiului, deoarece a fost mereu aproape de toate proiectele fratelui meu, senatorul Cristian Resmeriţă, atât la partid, cât și la Parlament.  A fost alături de el când s-au recalculat pensiile minerilor, când s-a scăzut vârsta standard de pensionare cu doi ani, iar datorită acestor măsuri pe care PSD le-a luat pentru oameni, noi, cei de la Lupeni, îl vom aştepta cu drag şi îl vom trata ca pe unul de-al nostru!”, a declarat Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu și liderii social-democrați care-l vor însoți, în rândul cărora se vor afla președintele Consiliului Național al PSD-Vasile Dâncu, secretarul general Paul Stănescu ș.a. vor avea întâlniri și cu ceilalți candidați ai PSD înscriși în competiția electorală din localitățile Văii Jiului.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019