Comedia ”Și miniștrii calcă strâmb” deschide noua stagiune de la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani

Home Cultură Comedia ”Și miniștrii calcă strâmb” deschide noua stagiune de la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani
Comedia ”Și miniștrii calcă strâmb” deschide noua stagiune de la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani

Iubitorii de teatru din Valea Jiului sunt invitați invitați din nou, de la finalul acestei săptămâni, în sala de spectacole a Teatrului ”I. D. Sîrbu” care deschide noua stagiune 2021-2022.

Spectacolul inaugural al noii stagiuni este comedia ”Și miniștrii calcă strâmb”, de Ray Cooney, în regia lui Daniel Vulcu, o piesă de succes din repertoriul teatrului din Valea Jiului, care va fi prezentată din nou publicului sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 18,00. Din distribuție fac parte actorii: Alexandru Cazan, Nicoleta Bolcă, Mihai Sima, Laurențiu Vlad, Izabella Badovics, Sergiu Fîrte, Corina Vișinescu și Radu Tudosie. Scenografia este realizată de Vioara Bara.

Piesa ”Și miniștrii calcă strâmb” este o captivantă comedie a încurcăturilor care rezultă din aventurile amoroase ale personajelor principale, spectacolul montat de Daniel Vulcu bucurându-se de un remarcabil succes la public, încă din 2017 când a fost montată, în premieră, pe scena teatrului din Petroșani.

Vă invităm, așadar, să vă rezervați un loc în sala Teatrului ”Ion D. Sîrbu” pentru a urmări acest spectacol care deschide un nou sezon artistic plin de surprize în cadrul acestei apreciate instituții de cultură. Bilete se (mai) găsesc la Agenția teatrală din Petroșani, costul acestora fiind între 20 și 25 de lei, studenții, elevii și pensionarii având parte de bilete reduse la doar 10 lei.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor normelor privind combaterea Covid-19.

De asemenea, duminică, 26 septembrie 2021, ora 12,00 are loc deschiderea stagiunii teatrale și pentru cei mici. Cu acest prilej, teatrul din Petroșani a pregătit o nouă premieră. Este vorba despre piesa de teatru pentru copii ”Aventurile lui Mickey Mouse” de Aida Ganea, în regia artistică, scenografia și cu muzica originală semnate de Dan Mirea. Îndrăgitele personaje și prietenii acestora vor fi interpretate pe scenă de actorii Irina Bodea-Radu, Alexandru Cazan, Oana Liciu-Gogu, Mihai Sima, Oana Crișan, Laurențiu Vlad.