Măsuri luate de autoritățile de la Vulcan pentru combaterea efectelor caniculei

Home Administrație Măsuri luate de autoritățile de la Vulcan pentru combaterea efectelor caniculei
Măsuri luate de autoritățile de la Vulcan pentru combaterea efectelor caniculei

Autoritățile locale din municipiul Vulcan au luat o serie de măsuri pentru asigurarea hidratării cetățenilor în zonele publice din centrul localității, în vederea combaterii efectelor caniculei care nu ocolește, în aceste zile toride de vară, nici regiunea Văii Jiului.

Primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu spune că au fost amenajate 5 puncte de hidratare în mai multe locuri din zona centrală a orașului. ”Două dintre aceste puncte de hidratare, pe care le-am realizat în aceste zile sunt permanente, fiind rezultatul montării unor cișmele racordate la rețeaua de apă potabilă și alte trei puncte sunt puse la dispoziția cetățenilor pe timpul zilei, la dozatoarele de apă achiziționate în acest scop de Primăria municipiului Vulcan. La toate acestei puncte de hidratare apa se poate consuma gratuit de către cetățeni. De asemenea, având în vedere temperaturile caniculare din aceste zile, le recomand cetățenilor să limiteze plimbările în oraș la orele de amiază și să respecte indicațiile specialiștilor privind măsurile de protejare împotriva efectelor caniculei”, a declarat Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.

Cele două noi cișmele cu apă potabilă sunt amplasate în parcul din fața Primăriei, pe Bulevardul Mihai Viteazu, respectiv în zona parcului de la Poștă, lângă statuia minerului de pe Bulevardul Mihai Viteazu. Vulcănenii au la dispoziție apă și la alte 3 noi puncte de hidratare, amplasate la intrarea principală în sediul Primăriei, la Centrul de Informare (sediul Poliției locale) din Piața Centrală, respectiv în zona parcului de la Poștă, lângă statuia minerului de pe Bulevardul Mihai Viteazu.