Noi lucrări programate, cu restricții în furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, la Vulcan

Apa Serv Valea Jiului informează că, în vederea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă, va întrerupe furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din municipiul Vulcan în data de 19 august 2022, în intervalul orar 08:00-15:00.

Zonele afectate sunt: str. Cabanei, str. Carpati, str. Crinului, str. Fântânelor, str .Gen. Dăscălescu, str Mihai Viteazu-partial, str.Morii -partial, str. Parc Octogon, str. Plopilor, str. Românească, str. V.Alecsandri, bl.37 si 39, str. Oituz -partial, str. Decebal partial, Al. Pajistei-partial, Nicolae Titulescu-partial, str. Dorobanti.

Reprezentanții companiei de apă atenționează utilizatorii din zonele afectate de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă și dă asigurări că echipa de intervenție se va afla la faţa locului şi va depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt.

De asemenea, Apa Serv menționează că, în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei. Din acest motiv, în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, sunteți invitați să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent.