O comisie de evaluare a efectelor cutremurului, instituită la Petrila, verifică în teren situația creată după seism

Home Stiri la zi O comisie de evaluare a efectelor cutremurului, instituită la Petrila, verifică în teren situația creată după seism
O comisie de evaluare a efectelor cutremurului, instituită la Petrila, verifică în teren situația creată după seism

Cutremurul din după-amiaza zilei de 14 februarie 2023, ora 15,06, s-a resimțit destul de puternic în orașul Petrila.

Primarul orașului Petrila, Vasile Jurca a dispus convocarea de urgență Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU) care a adoptat Hotărârea nr. 1/14.02.2023, prin care s-a constituit o comisie specială în vederea evaluării situației tuturor clădirilor și a instituțiilor de pe raza UAT Petrila.

Membrii comisiei din componența căreia fac parte: arh. Mirci-Danicar Ioan, Dir. SUP Donisa Dacian-Florin, Șeful SVSU Sandor Csaba și Șeful  SPPL Bogeanu Gheorghe se aflșă deja în teren, împreună cu viceprimarul Marius Heljiu și echipe de la Poliția locală Petrila, pentru a evalua eventualele probleme apărute după mișcarea seismică.

În același timp, primarul orașului Petrila, Vasile Jurca invită cetățenii orașului să anunțe apariția oricăror probleme generate de acest cutremur, telefonic, la numărul 0757034400 și face un apel a calm și vigilență, în perioada următoare.