”Drag de cântec românesc” la Lupeni

Home Stiri la zi ”Drag de cântec românesc” la Lupeni
”Drag de cântec românesc” la Lupeni

Finalul acestei săptămâni se anunță a fi unul cu ”Drag de cântec românesc” în municipiul Lupeni, acolo unde oamenii sunt așteptați la un maraton de trei zile cu cântec, joc și voie bună, la prima manifestare artistică în aer liber din acest an.

Timp de trie zile, de vineri, 19 mai și până duminică, 21 mai 2023, în Parcul copiilor de la Bărbăteni, vor avea loc seri de spectacol cu concerte suținute de artiști precum: Ionică Moroșanu, Nicu Nocav, Nelu Ban Fântână, Ciprian Roman, Andrei Calotă, Teodora Filip, Ionela Magyari, leo Cosma și formația Balkanic Orkestra, Iulian Gheorghiulescu și Andreea Magdaș, cărora li se vor alătura, ca de fiecare dată, tinerii artiști talentați ai Văii Jiului, din cadrul Asociației culturale ”Lirica” din Petroșani, condusă de prof. Tiberiu Coconeț și elevii Clasei de canto coordonate de Simona Ionașc.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al municipiului Lupeni și este oferit gratuit publicului din Lupeni și din toată Valea Jiului.

În zona Parcului Copiilor de la Bărbăteni vor fi amenajate, pe perioada celor trei zile de petrecere, tonete cu produse meștreșugărești, terase cu produse culinare proaspete, dar și un parc de distracții pentru copii.

Spectacolele vor începe în fiecare zi, de la ora 17,30.