Dansatorii Brigita Marina și Andrei Stoica, de la CSM Deva, se apropie de Top 50 mondial

Home Stiri la zi Dansatorii Brigita Marina și Andrei Stoica, de la CSM Deva, se apropie de Top 50 mondial
Dansatorii Brigita Marina și Andrei Stoica, de la CSM Deva, se apropie de Top 50 mondial

Continuă veștile bune dinspre dansatorii sportivi de la CSM Deva. Una dintre perechile de la clubul susținut financiar de Primăria municipiului Deva este aproape de a intra în Top 50 al circuitului mondial.

Tinerii dansatori Brigita Marina și Andrei Stoica, de la CSM Deva, ambii având 15 ani, chiar dacă au trecut la o categorie de vârstă superioară, confirmă evoluția bună din sezonul trecut. Brigita și Andrei, pregătiți, la CSM Deva, de către Andra Căprioară, au evoluat la „Zagreb Dance Grand Prix”, unde, la WDSF Open Youth Standard (16-18 ani), au ajuns până în semifinale, rezultat care le-a adus 182 de puncte și un salt până locul 59 în circuitul mondial al juniorilor.

„La Zagreb, Brigi și Andrei au mai fost pe locul 4 la categoria Open Standard Adulti 19-35 ani, ei având 15 ani. Revenind la WDSF Open Youth Standard (16-18 ani), mentionez că Brigita Marina și Andrei Stoica vor participa, la sfârșitul acestei săptămâni, la „World Dance Open”, la Molfetta, în Italia. După această competiție sperăm să intrăm în primele 50 de perechi din circuitul mondial”, a declarat Andra Căprioară, antrenor de dans sportiv la CSM Deva.

Reamintim că, anul trecut, Brigita Marina și Andrei Stoica, de la CSM Deva, au terminat pe poziția secundă în circuitul european de dans sportiv pentru juniori.