Cătălin Stepa, sărbătorit pe scenă la Barikada Folk Brezoi 2023

Home Stiri la zi Cătălin Stepa, sărbătorit pe scenă la Barikada Folk Brezoi 2023
Cătălin Stepa, sărbătorit pe scenă la Barikada Folk Brezoi 2023

Pentru apreciatul artist Cătălin Stepa din Lupeni (Valea Jiului), era de așteptat ca întâlnirea cu publicul iubitor al acestui emoționant gen muzical să fie una memorabilă și la concertul din 4 august 2023, mai ales că aceasta se producea pe scena unui eveniment deja consacrat și extrem de apreciat de iubitorii de folk din România: Barikada Folk Brezoi.

Nici prin gând însă nu avea să-i treacă lui Cătălin ce avea să se întâmple, la scurt timp după ce a început recitalul ”Sinestezii”, proiectul de excepție pe care acesta l-a pornit, cu mai bine de un an în urmă, cu un alt artist valoros al Văii Jiului, pianistul Aurelian Epuraș. La un moment dat, concertul a fost întrerupt de urcarea inopinată pe scenă a colegilor din fabulosul proiect artistic ”Barikada Folk” la care și Cătălin Stepa este membru fondator. Adrian Beznă, Oviu Mihăilescu, Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu au întrerupt recitalul celor doi protagoniști de scenă, Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș, cântând la unison cu sute de voci din public ”Mulți ani trăiască!…”

Un ”La mulți ani!” care l-a avut ca destinatar chiar pe Cătălin Stepa, care pe data de 4 august și-a sărbătorit ziua de naștere. Surpriză binemeritată pentru un artist care, iată, a ales ca și într-o astfel de zi importantă a vieții sale, să urce pe scena unui festival de muzică, cu gândul de a le aduce bucurie iubitorilor muzicii sale. Bucuria i-a fost de data aceasta întoarsă, pentru că surpriza acestei inedite aniversări a fost pusă la cale cu mult timp înainte, de grupul de prieteni de la Petroșani, la inițiativa lui Aurelian Nicola. Aceștia i-au dăruit lui Cătălin Stepa și un portret pe un tort de ciocolată, iar urările de bine adresate acestuia s-au multiplicat, venind de la toți cei prezenți la impresionantul festival de folk de la Brezoi.

Ne alăturăm și noi, de aici, de acasă, din Valea Jiului, celor care-i transmit gânduri bune lui Cătălin Stepa, un valoros artist și un devotat prieten. La mulți ani, Cătălin!