”Culori vibrante” în expoziția artistei Adina Iuliana Ion, la Galeria de artă din Lupeni

Home Cultură ”Culori vibrante” în expoziția artistei Adina Iuliana Ion, la Galeria de artă din Lupeni
”Culori vibrante” în expoziția artistei Adina Iuliana Ion, la Galeria de artă din Lupeni

Galeria de Artă „Iosif Tellmann’’ din municipiul Lupeni, găzduieşte  în luna decembrie 2023,  expoziţia intitulată „Culori vibrante’’, aparţinând artistei Adina Iuliana Ion, membră a Asociaţiei Culturale „Iosif Tellmann’’.

Pe simeze sunt expuse peste 30 de lucrări de artă, respectiv picturi cu tematică diversă de la abstract și figuri geometrice, până la peisaje și flori.

„Sunt onoratră că am ocazia de a prezenta noile mele lucrări de artă plastică publicului și aș sublinia importanţa existenței unei galerii de artă în Valea Jiului, aşa cum este Galeria „Iosif Tellmann’’ din Lupeni, un spaţiu unde se promovează arta sub toate formele ei. Mă bucur de fiacre dată când am prilejul să-mi expun universul meu artistic în acestă galerie, ACASĂ, la Lupeni, pentru a împărtăşi cu iubitorii de artă transpunerile în culori ale trăirilor mele sufleteşti. Expoziţia aceasta aşteaptă privitorii la un dialog de culori şoptite, CULORI care se vor a fi VIBRANTE, îndeosebi pentru suflet’ ne-a declarat artista Ion Adina Iuliana.

Expoziția ”Culori vibrante” este organziată cu sprijinul Asociației Culturale ”Iosif Tellmann” și se bucură de susținerea Primăriei municipiului Lupeni.

Publicul poate vizita gratuit această expoziție pe parcursul lunii decembrie, la galeria de artă din municipiul Lupeni.

Text și foto: Antoneta DUBAN