O nouă serie de cursanți ai Școlii de pictură ”Curcubeu” au început studiul artelor plastice

O nouă serie de cursanți ai Școlii de pictură ”Curcubeu” au început studiul artelor plastice

În cadrul multiplelor activități educaționale și culturale derulate la Biblioteca județeană ”Ovid Densușianu” din Deva, de un real interes se bucură de câțiv ani Clubul de pictură ”Curcubeu”.

În cadrul acestuia, de-a lungul timpului, zeci de pasionați ai artelor frumoase, doritori să descopere mirajul frumoasei arte a picturii, au avut ocazia să-și testeze și să-și perfecționeze talentul aertistic sub îndrumarea unui profesor de excepție, artistul plastic Simona Löcsei.

La început de martie 2024, o nouă serie de cursanţi au început cursul gratuit de pictură care se desfășoară în cadrul Clubului de pictură „Curcubeu” al Bibliotecii județene ”Ovid Densușianu”. Oameni pentru care pictura înseamnă emoţie, descătuşare şi împlinire au fost întâmpinaţi la prima oră de curs de managerul bibliotecii, Ioan Sebastian Bara, împreună cucea care le va fi îndrumător, artistul plastic Simona Löcsei. Aceștia au deschis oficial cursul şi le-au urat spor, inspiraţie şi relaxare plăcută celor prezenţi.

Activitatea clubului de pictură ”Curcubeu”, la fel ca și întreaga activitate a Bibliotecii județene ”Ovid Densușianu” este sprijinită de Consiliul Judeţean Hunedoara.