Laurențiu Nistor: ”Corvinul este mândria întregului județ și are toată susținerea din partea Consiliului Județean Hunedoara”

Laurențiu Nistor: ”Corvinul este mândria întregului județ și are toată susținerea din partea Consiliului Județean Hunedoara”

FC Corvinul 1921 Hunedoara joacă pentru prima dată Finala Cupei României, iar meciul din această seară se bucură de un interes sporit, mai ales după rezultatele senzaționale obținute de hunedoreni, atât în campionatul Ligii a II-a, cât și în etapele de Cupă.

Președintele Consiliului județean Hunedoara, Laurențiu Nistor spune că echipa de fotbal Corvinul este mândria întregului județ și are toată susținere din partea Consiliului Județean Hunedoara.

”Împreună cu Primăria Hunedoara am obținut fonduri pentru construcția unui stadion de 5 stele pentru echipă și oraș. Am susținut echipa în parcursul său excelent și iat-o acum ajunsă în Finala Cupei României! În toamna anului trecut am alocat suma de 1 milion de lei pentru pregătirea sportivilor și participarea echipei de fotbal în etapele superioare ale Cupei României. La începutul acestui an, am aprobat înființarea Asociației „Club Sportiv FC Corvinul Hunedoara 1921”, din care mai fac parte Consiliul Local Hunedoara și Ecoserv SRL Hunedoara. Sub această formă de organizare, echipa Corvinul Hunedoara va putea primi, de anul viitor, drept de promovare în Liga I. Și acestea sunt doar o parte dintre inițiativele noastre pentru ca echipa din Hunedoara să ofere suporterilor săi și iubitorilor fotbalului din România momente de neuitat”, a declarat Laurențiu Nistor.

Liderul administrației județene a mai precizat că va fi prezent, în această seară, pe stadionul din Sibiu alături de suporterii alb-albaștrii pentru a-i susține pe jucători în încercarea lor de a aduce trofeul la Hunedoara. ”Sper într-un rezultat memorabil și de această dată! Dar oricare va fi deznodământul meciului, noi vom fi fericiți că am ajuns până aici și că am reușit să avem la Hunedoara o echipă de fotbal redutabilă, care își onorează blazonul și istoria de peste 100 de ani! Hai Corvinul!”, a mai spus Laurențiu Nistor, președintele CJH.

Corvinul Hunedoara joacă în această seară, pe stadionul din Sibiu, finala Cupei României la fotbal, în compania echipei Oțelul Galați.