Vin Zilele Municipiului Petroșani, cu Iris, Aurel Tămaș, Lola și Nicoleta Guță

Vin Zilele Municipiului Petroșani, cu Iris, Aurel Tămaș, Lola și Nicoleta Guță

În perioada 26 – 28 iulie 2024, în Centrul Civic se va desfășura cea de a XXII-a ediție a Zilelor Municipiului Petroșani.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi invită locuitorii din Petroșani și din întreaga Vale a Jiului să participe la cele trei zile de distracție, cu muzică bună, la finalul acestei săptămâni. ”Vineri, sâmbătă și duminică vor avea loc concerte de muzică populară, pop, rock și dance, susținute de artiști locali și interpreți consacrați. De asemenea, am pregătit și un spectaculos joc de artificii și lasere. Vă așteptăm în număr cât mai mare la această sărbătoare a Petroșaniului”, a transmis primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

În cadrul concertelor prilejuite de Zilele Municipiului Petroșani, vineri, 26 iulie, de la ora 21,00 pe scena din Centrul Civic va urca îndrăgitul interpret de muzică populară și de petrecere Vasile Tămaș împreună cu Bandașii de la Cluj.

Sâmbătă, 27 iulie, tot de la ora 21,00 pe scena Zilelor Petroșaniului vor urca Lola & band, precum și legendara trupă IRIS, în frunte cu Cristi Minculescu.

Duminică, 28 iulie, de la ora 19,00 Petroșaniul devine Capitala muzicii de petrecere, publicul fiind invitat la un concert extraordinar susținut de Nicoleta Guță.

În fiecare din cele trei zile de spectacol, în avanpremieră, pe scena din Centrul Civic vor evolua trupe și artiști locali din Valea Jiului. De asemenea, în perimetrul evenimentului vor funcționa terase cu produse alimentare și artizanale, dar și un parc de distracții cu mașini și aparata specifice.