Vernisaj al pictoriței din Petroșani Lili Rub, la București, sub patronajul UAP

Vernisaj al pictoriței din Petroșani Lili Rub, la București, sub patronajul UAP

Artist plastic apreciat în comunitatea locală a Petroșaniului și Văii Jiului și recunoscut la nivel național și internațional, Lili Rub își prezintă noua colecție de lucrări la galeria ”Căminul Artei” de la București, în cadrul expoziției personale care-i poartă numele.

Organizat sub patronajul Uniunii Artiștilor Plastici, organizație reprezentativă a celor mai valoroși artiști plastici din țara noastră, din care face parte și artista din Petroșani, evenimentul expozițional a fost vernisat luni, 22 iulie 2024 în prezența publicului iubitor de artă. Evenimentul s-a bucurat și de prezența prof.univ.dr. Petru Lucaci, președintele Uniunii Artiștilor Plastici din România și curator al acest expoziții, care a vorbit pe larg despre personalitatea artistei și despre noua colecție de artă plastică, prezentată publicului din Capitală.

Pe simeze sunt expuse lucrări create în ultimii ani de Lili Rubu, realizate in tehnici variate, cu structuri si texturi care crează o forță expresivă deosebită a sistemului conceptual de sinteză exprimat, după cum frumos remarcă artistul plastic Dragoș Lupu, prezent de asemenea la acest eveniment.

Publicul iubitor de artă plastă poate vizita expoziția „Lili Rub”, care rămâne deschisă la galeria ”Căminul Artei” din București până pe data de 4 august 2024.

Felicitări, Lili Rub!