Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: SORIN CORPADI

Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: SORIN CORPADI

Numele lui Sorin Corpadi este asociat, în municipiul Lupeni, cu performanța. Fie că este vorba despre sport, despre turism, despre management sau despre politică și administrație, Sorin Corpadi a performat, în fiecare dintre aceste domenii. Iar toate aceste performanțe ale sale au constituit recomandarea pentru decizia de a fi nominalizat, din nou, pe lista candidaților PSD pentru viitorul Consiliu local al municipiului Lupeni.

Sorin Corpadi este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport de la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca, absolvent al unui master de Management sportiv la Universitatea din Petroșani, antrenor licențiat de fotbal și conducător al Clubului Sportiv ”Sorii Juniors” din Lupeni. Cu această carte de vizită, este cât se poate de clar că cele mai evidente performanțe ale sale vin din domeniul sportului, acolo unde excelează de ani de zile, ca antrenor de fotbal și handbal, ca monitor de schi dar mai ales ca manager sportiv, organizator de competiții și de tabere sportive pentru copii și tineret. Însă pentru cei care i-au urmărit și activitatea politică și activitatea din ultimii 8 ani în Consiliul local Lupeni este la de evident că aceasta s-a desfășurat, de asemenea, sub semnul performanței, poate nu neapărat individuale, dar în mod categoric în grupul performant al PSD Lupeni.

”Activitatea mea în sport este cunoscută de către foarte mulți locuitori ai municipiului Lupeni și se știe că mi-am dorit și îmi doresc să fiu un ambasador al sportului și turismului în Straja. Aceste valori mă reprezintă, iar activitatea mea a gravitat în jurul lor de când mă știu. În ultimii 8 ani am fost prezent în Consiliul local Lupeni unde am avut, în toți acești ani, un adevărat partener în primarul Lucian Resmeriță și în echipa consilierilor PSD în derularea proiectelor mele pe linie de sport și turism. Aș vrea să amintesc aici doar un singur exemplu, edificator pentru mine și pentru mulți locuitori din Lupeni. În suita de evenimente sportive care s-au bucurat de sprijinul administrației conduse de Lucian Resmeriță, s-a numărat și ”Cupa Straja la minifotbal”, în care am adus constant la Lupeni, în cele 7 ediții de până acum, an de an, chiar și  peste 1200 de copii de la zeci de cluburi din toată țara. În organizarea evenimentului, l-am avut permanent lângă mine pe domnul primar Lucian Resmeriță și administrația locală. Iar evenimentul a fost o reușită pentru sport, pentru turism și pentru Lupeni. La fel s-a întâmplat și în cazul ”Cupei Straja” la handbal fete, al ”Cupei Straja” la alergare sau ”Cupei Straja” la schi”, spune Sorin Corpadi. 

Cu aceste performanțe la activ, Sorin Corpadi este probabil cea mai autorizată voce a sportului lupenean, iar pentru o echipă administrativă și politică în care sportul este un element de dezvoltare socială așezat la locul cuvenit, prezența lui Sorin Corpadi în echipa social-democrată este una absolut normală și necesară.

În ceea ce-l privește, Sorin Corpadi își propune ca în următorul mandat de consilier local să-și ducă mai departe proiectele sale în domeniul promovării sportului și turismului din Lupeni, astfel încât Lupeniul să arate întregii țări că este un oraș demn de renumele pe care-l poartă, iar cetățenilor acestui oraș să le fie din ce în ce mai bine în comunitatea în care trăiesc. Și dorința lui Sorin Corpadi mai este și aceea de a demonstra tuturor celor care mai au încă vreo umbră de îndoială, că atât pentru Lupeni, cât și pentru România, STRAJA CONTEAZĂ ! Iar pentru acest țel, Sorin Corpadi, Lucian Resmeriță și PSD Lupeni fac front comun.

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002
Executat de Exclusiv Media Group