DGAMPT Hunedoara participă la Târgul Castelelor de la Hunedoara

Home Reportaj DGAMPT Hunedoara participă la Târgul Castelelor de la Hunedoara
DGAMPT Hunedoara participă la Târgul Castelelor de la Hunedoara

Comunicat de presă

Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Hunedoara, participă la cea de-a șaptea ediție a Târgului European al Castelelor care se va desfășura în perioada 27 – 28  mai 2022 la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara.

Devenit deja tradiție, Târgul European al Castelelor este organizat anual de Primăria Municipiului Hunedoara împreună cu Muzeul Castelul Corvinilor și reunește zeci de expozanți. Fiind conceput sub forma unui târg de turism, evenimentul își propune să pună în lumină frumusețea și importanța culturală a castelelor, cetăților, palatelor și monumentelor istorice participante.  Și anul acesta târgul se va desfășura în aer liber, în Curtea Husarilor.

Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara asigură administrarea siturilor Sarmizegetusa Regia, Costești-Cetățuie, Costești-Blidaru, Luncani-Piatra Roșie și Bănița, realizări excepționale ale civilizației dacice, cu o valoare culturală inestimabilă, parte a patrimoniului mondial UNESCO. Prin participarea noastră la acest eveniment, ne propunem creșterea notorietății acestor monumente istorice, precum și a celorlalte obiective și atracții turistice din județ.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 27 mai 2022, începând cu ora 10:00.

Vă așteptăm la standul județului Hunedoara!