La Sibiu se deschide pe 7 aprilie Târgul de Paști în Piața Mare

Home Reportaj La Sibiu se deschide pe 7 aprilie Târgul de Paști în Piața Mare
La Sibiu se deschide pe 7 aprilie Târgul de Paști în Piața Mare

Nu mai puțin de 45 de expozanți din toate colțurile țării vin la Sibiu în perioada 7 – 18 aprilie și îi așteaptă pe vizitatori cu produse diverse, de la dulciuri, decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică, jucării, ouă vopsite manual și până la tot felul de bunătăți, precum miere, produse de patiserie sau clătite delicioase, în cadrul unei noi ediții a Târgului de Paști.

Căsuțele expozanților vor fi deschise zilnic între orele 11-21 și vor fi amplasate în Piața Mare sub forma unui gigant ou de Paști.

Târgul de Paști a pregătit multe surprize și pentru cei mici. Pe toată durata evenimentului, copiii se pot bucura de diferite atracții precum: un carusel, un trenuleț cu șine, un castel gonflabil, trambuline, o pistă de karting adaptată pentru ei, dar și de o serie de ateliere de creație sau o vânătoare de ouă cu premii.

Nu va lipsi nici trenulețul turistic care îi va plimba pe vizitatori prin centrul istoric al orașului, prin Piața Mare, pe bulevardul Bălcescu, strada Cetății și strada Gheorghe Lazăr.

O premieră a acestei ediții o constituie zona verde care va fi amenajată în centrul orașului, sub forma unei terase de relaxare.

Târgul de Paști este un eveniment organizat de Asociația Events for Tourism.