Cristian Merișanu își propune să facă în continuare echipă la Primăria Vulcan cu prof. Malvine Socaci

Cristian Merișanu își propune să facă în continuare echipă la Primăria Vulcan cu prof. Malvine Socaci

În primii 4 ani ai mandatului său de primar al municipiului Vulcan, Cristian Merișanu a avut drept aliați de nădejde în echipa consilierilor locali ai Partidului Social Democrat. Mai mult, în conducerea executivă a Primăriei, din rândul consilierilor social-democrați, a fost aleasă pentru funcția de viceprimar prof. M alvine Socaci.

Considerată a fi un model de seriozitate, de moralitate, de profesionalism, îndeosebi în sectorul educațional unde a profesat mai bine de patru decenii, o bună perioadă de timp având și misiunea de a conduce Liceul ”Mihai Viteazu”, prof. Malvine Socaci s-a dovedit a fi și un important pilon de echilibru și stabilitate în activitatea actualului Consiliu local al municipiului Vulcan și cu adevărat ”mâna dreaptă” a primarului în exercițiu Cristian Merișanu.

Cu toate aceste argumente în spate, la care se mai pot adăuga încă multe alte elemente pozitive relevante, candidatul PSD pentru un nou mandat de primar al municipiului Vulcan, Cristian Merișanu își dorește să continue activitatea în fruntea administrației publice locale în același parteneriat cu prof. Malvine Socaci, în calitate de viceprimar.

”Sunt peste 30 de ani de când pe holurile liceului doamna profesor ne îndruma pașii în viață. Aproape fiecare familie a avut un membru care a interacționat și a fost ajutat de Doamna Malvine Socaci, atât în calitate de profesor dar și mulți ani ca și director. Anii mulți de consilier local și 4 ani viceprimar, au făcut și ca experiența sa în administrație să fie covârșitoare. Continuăm împreună planurile pentru Vulcan și dedicarea timpului pentru rezolvarea problemelor sociale și administrative ale oamenilor”, spune Cristian Merișanu, liderul PSD Vulcan.

Pentru ca acest deziderat să poată fi realizat, PSD are nevoie de o majoritate în viitorul Consiliu local al municipiului Vulcan. Pentru a convinge vulcănenii că merită acest lucru, PSD propune alwegătorilor de la Vulcan și o listă de consilieri în care, alături de primarul Cristian Merișanu și viceprimarul Malvine Socaci se regăsesc o seamă de oameni cunoscuți, apreciați și respectați în comunitatea locală a Vulcanului. Astfel, lista propusă de PSD pentru alegerea viitorului Consiliu local al municipiului Vulcan este compusă din: Cristian Merișanu, Malvine Socaci, George Bălțatu, Emil Andraș, Dorina Băncilă, Ștefan Feszner, Daniel Lehăceanu, Simona Constantin, Pompiliu Barbu, Mircea Nariță, Daniel Neamțu, Marinela Moiș, Dănuț Anghel, Gabriel Pârvuța, Atila Saierli, Petru Duț Dincă, Cornel Lung, Adrian Hisem, Daniel Chinceșan,Cristian Cherecheș, Eugen Stan, Cristi Oanță, Virgil Petrică, Nicușor Alstani.

De asemenea, Organizația PSD Vulcan îl propune pe Alecsandru Ile, fiul regretatului fost primar și lider al acestei organizații politicie, pentru  alegerea în funcția de consilier județean.

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002
Executat de Exclusiv Media Group